Store

Donderdag 22 december 2022 om 20:00 | Pelgrimkerk, Haarlem.

Fan van Coro Cantoro onder leiding van Jorge Martinez Galan? Dan heb je geluk! Topticketshop heeft nog kaarten beschikbaar voor Coro Cantoro extra kerstconcert ANGELES MODERNOS op donderdag 22 december 2022 om 20:00 uur op locatie Pelgrimkerk en Haarlem.

Zaal open on 19.30 uur.

De nominale waarde van deze tickets is 15 tot 25 euro. Het eerste verkooppunt www.bookinglatinmusic.com  en www.cubaanslatinkoor.nl  en aan de deur van de zaal. Maar let op want op = op. - Stichting Conexion Latina

ONS KERSTCONCERT op 11 DEC 2022 was en is een historisch concert geworden met deelname van toonaangevende professionele musici uit verschillende delen van de wereld.

Onder de honderden aanwezigen bevonden zich de wethouder van de gemeente Zandvoort aan Zee samen met zijn echtgenote en een afvaardiging van Cubaanse diplomaten die naast gezelligheid tijdens het programma niet nalieten hun dank en waardering uit te spreken jegens de gast . artiesten en koorleden de show en de bijdrage aan de lokale en regionale gemeenschap en cultuur.

Veel mensen kwamen naar de poort in de hoop binnen te komen, maar konden helaas niet omdat de tickets 2 weken ervoor praktisch uitverkocht waren.
Dankzij de claim van degenen die niet naar binnen konden en degenen die meer en beter willen genieten, hebben we besloten om in de nacht van donderdag 22 december een extra kerstconcert te houden en te delen. Boek nu en voordat de rest op is.

Bezoek onze web site en kanalen regelmatig en we houden je op de hoogte van andere concerten in 2023.

Sale!

Coro Cantoro beter vrolijker

€ 34,00 € 29,00
Sale!

Coro Cantoro beter vrolijker

€ 34,00 € 29,00

Met gemiddeld €29 contributie per maand kun je in Nederland volop genieten van de rijke wereld van Cubaanse Latin koormuziek.

Je kunt €7,50 besparen door je in te schrijven via onze website en repetitieruimte

Sale!

Zangles uw beste investering!

€ 75,00 € 49,00
Sale!

Zangles uw beste investering!

€ 75,00 € 49,00

Onze slogan: Iedereen kan zingen!

Meer in jezelf investeren.

Onze specialist staat voor je klaar en dankzij zijn gidsen en uitgebreide ervaringen voel je je veilig, comfortabel en vooruitstrevend. Hij weet precies wat er beter kan en ondersteunt jouw belangrijkste wensen en doelen, en met zijn hulp kun je op korte termijn veel resultaat behalen.

 

Door actief lid te worden van het Cuban Latin Coro Cantoro profiteer je van meer privileges, bijvoorbeeld €10 (geen €15) gemiddeld per nacht of €29 maandelijkse bijdrage. Gratis lessen, gratis parkeren, een breed netwerk van zangers, koordirigenten en specialisten in het vak in binnen- en buitenland. 

Profiteer nu van onze speciale actie van gemiddeld €10 per kooravond. Allen bij CORO CANTORO

Cubaans Latin Koor Lessen vanaf €15 per bijeenkomst

Bij Coro Cantoro (CC) Je leert zingen in een koor door een koor! Elke ontmoeting bij ons is anders en je zult veel meer ontdekken en leren over zingen in een koor. Je wordt begeleid door een specialist met meer dan 35 jaar ervaring in het vak.

Een eerste proefles is gratis en vrijblijvend

Wij spreken over een koor wanneer minimaal 10 personen samen zingen en onder begeleiding van een koordirigent of muziekdocent met ervaring en veel kennis op het gebied van muziek.

Nota: Wanneer je besluit actief lid te worden van Coro Cantoro zijn de kosten per week €10 gemiddeld per kooravond ofwel €29 per maand. Verder profiteer je van gratis deelname aan optredens, kun je bij ons gratis parkeren en beschik je over een breed netwerk van zangers, koordirigenten en muziek specialisten in binnen- en buitenland.

Sale!

Concert optreden op maat

€ 995,00 € 750,00
Sale!

Concert optreden op maat

€ 995,00 € 750,00

Vanaf €750 inclusief btw en alles

 

Elk Coro Cantoro concert is anders en daarom worden de totaalprijs en indicaties bepaald door meerdere factoren. Denk aan geluidsinstallatie (microfoons, kabels, monitoren, speakers etc.), vervoer en parkeren, eten en drinken, hotel, honorarium zelfstandig koordirigent, cultureel of commercieel, binnen en buiten, lokaal, provinciaal of internationaal o.a. week of weekenden.

Sale!

Doe Maar Lekker Zingen (DMLZ)

€ 15,00 € 0,00
Sale!

Doe Maar Lekker Zingen (DMLZ)

€ 15,00 € 0,00

Een avond waarop gasten ook van harte welkom zijn, je weet nooit van tevoren wat er gaat gebeuren, maar één ding is zeker: vrolijke muziek, uitwisseling van muziekstijlen, veel humor, improvisaties staan centraal. Aan het einde van de DMLZ kunnen mensen weet steeds meer en gaan ze vrolijker naar hun huis.

 

Een uniek programma waar Cubaanse Latin zang, koorzang en solisten centraal staan. Gezamenlijke vocalisatie en gratis parkeren.

Na het zanggedeelte is er gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een drankje in het bijzijn van elkaar en een gezellig gesprek. Veel plezier ermee!

Sale!

Voor Door Met Ouderen

€ 3.000,00 € 2.490,00
Sale!

Voor Door Met Ouderen

€ 3.000,00 € 2.490,00

Bied extra ondersteuning, ontlast mensen zoals patiënten en medewerkers en stimuleer hen om in vitale conditie te komen en te blijven.

Gezondheids- en zorgcentra hebben nu een competente, ervaren, beter opgeleide en meer betrokken partner. Onze St. Conexión Latina helpt u vanuit Nederland en de wereld uw wensen, programma's en doelen in deze richting te kanaliseren.

Wil je hier samen met ons aan werken of doneren om onze doelen te ondersteunen? Neem contact met ons op, dan bespreken en regelen we zo snel mogelijk met u wat er nodig is.


Human Quality Firth staat heel centraal, dan de rest en zo moet het ook blijven.

Boek het nu, nu meteen en velen zullen u dankbaar zijn.